AANMELDEN KRAAMZORG

Kraamzorg informatie

Kraamzorg staat bij ons in het teken van zorg, een goede ondersteuning waar u dat wenst en heldere voorlichting. We doen dat richting u, net als richting uw partner en eventuele kinderen. We creëren rust, zodat u zich zowel geestelijk als fysiek op uw gemak kunt herstellen. Bovendien helpen we het kind op een gezonde wijze te integreren in het gezin.

Genieten dankzij kraamzorg

Onze gediplomeerde kraamverzorgende neemt gedurende deze periode de volledige zorg voor moeder, kind en indien nodig het gezin op zich. We regelen alles tot in de puntjes, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Het resultaat? U kunt na de bevalling vooral genieten van uw gezin en uw baby. Er breekt een periode van rust en bezinning aan, zowel voor uzelf als voor uw kleine. De zwangerschap vormt een spannende tijd, net als de bevalling zelf. De dagen daarna kunnen hectisch verlopen, wij zorgen er vanuit de kraamzorg voor dat u er zo rustig mogelijk doorheen komt.

Deskundige kraamverzorgenden

Onze kraamverzorgenden staan voor u klaar met antwoorden op allerhande vragen. Heeft u vragen over voeding, het gewicht van uw baby of de groei? We hebben de antwoorden waar u naar zoekt en kunnen bovendien huishoudelijke taken van u overnemen. Van de was en verzorging van andere kinderen tot aan de boodschappen, wij staan voor u klaar.

We zetten zoveel mogelijk dezelfde kraamverzorgende voor u in. Dat betekent meer rust, zowel voor u als uw partner en eventuele kinderen.

Kraamzorg reserveren of zo snel mogelijk ontvangen? Wij staan voor u klaar, neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Certificaten & partners
partner-6