AANMELDEN KRAAMZORG

Kwaliteit middels HKZ-certificaat

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, we hebben een uitgebreide ervaring met kraamzorg en zijn uiterst deskundig. We zijn als kraamzorgbureau in het bezit van een HKZ-certificaat.

HKZ

We zijn in het bezit van het HKZ-certificaat, een belangrijk kwaliteitskeurmerk voor kraamzorg. Het HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) Keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. We gebruiken dat systeem om de kwaliteit van de kraamzorg goed in de gaten te kunnen houden. Het HKZ-keurmerk toont aan dat het kwaliteitsmanagementsysteem dat we hanteren voldoet aan eisen die de sector, financiers, patiënten, consumenten en de overheid stellen. Het HKZ-keurmerk wordt uitgegeven door een onafhankelijke organisatie die ons regelmatig keurt en daarmee toezicht houdt op de kwaliteit van de kraamzorg.

Het HKZ Keurmerk voor kraamzorg biedt een basisgarantie voor kwaliteit. Onze werkwijze en organisatie biedt u de garantie op de best mogelijke kraamzorg. U staat daarbij altijd centraal, wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op de best mogelijke ondersteuning.

UNICEF/WHO-richtlijnen voor borstvoeding

De kraamverzorgers van Pro Care Kraamzorg werken allen conform de UNICEF/WHO. Dit betekent dat u kunt rekenen op uitstekende kraamzorg, uiteraard op basis van een uiterst persoonlijke benadering.

Certificaten & partners
partner-6