AANMELDEN KRAAMZORG
Aanmelden

Informatie over borstvoeding

Borstvoeding is een natuurlijke en gezonde manier van voeden, het is de beste keuze voor uw baby. Dankzij belangrijke antistoffen en alle voedingsstoffen voor de groei en ontwikkeling adviseren onze kraamverzorgenden zoveel mogelijk moedermelk te gebruiken. Het levert uw baby bijvoorbeeld bescherming op tegen allergieën en diverse ziekten. Borstvoeding op jonge leeftijd legt de basis voor een goede gezondheid op latere leeftijd.

Pro Care Kraamzorg voor borstvoeding

Onze kraamverzorgende zal u optimaal begeleiden tijdens het geven van borstvoeding, net als wanneer u gebruik wenst te maken van flesvoeding. We adviseren u over de beste voeding en ondersteunen u binnen uw voorkeur. We respecteren uw keuze en zijn er uiteindelijk zowel voor u als uw kindje.

We hanteren de vijf standaarden van UNICEF en de WHO (World Health Organisation). Onze folder over borstvoeding biedt daar meer informatie over. We zijn in het bezit van het WHO/ UNICEF-borstvoeding certificaat. Dat geeft aan dat we u uitstekend kunnen vertellen over borstvoeding en we u daar goed bij kunnen ondersteunen.

Certificaten & partners
partner-6