AANMELDEN KRAAMZORG
Aanmelden

Werkwijze kraamzorg

Inschrijven voor kraamzorg? U kunt dat het beste voor de 20ste week van uw zwangerschap doen. We sturen u na uw aanmelding een digitale bevestiging. U bent vanaf dat moment verzekerd van kraamzorg. Dankzij onze kraamzorg werkwijze ondersteunen we u vanaf het begin en kunt u rekenen op een uiterst persoonlijke benadering.

Inmiddels 20 weken zwanger en uw kraamzorg nog niet geregeld? Meld u aan, wij staan voor u klaar.

Werkwijze voor kraamzorg

Onze kraamverzorgenden nemen in de zevende maand van uw zwangerschap contact met u op. We voeren een persoonlijk intakegesprek, de eerste keer gewoon bij u thuis. Al vaker bevallen? Dan kan dit ook telefonisch. We bespreken uw wensen en geven aan hoe de kraamzorg eruit zal zien. Wij kunnen onze werkwijze daar vervolgens op afstemmen, zodat we u op een prettige manier van dienst kunnen zijn.

Tijdens het intakegesprek vertellen we u over wat we voor u kunnen betekenen. Wat komt er kijken bij borstvoeding en wat kunt u tijdens de kraamtijd verwachten? We stellen een zorgplan op met de zorgtaken, zodat goed duidelijk is wat onze kraamverzorgende voor u zal betekenen. Onze werkwijze voor kraamzorg zorgt op die manier voor een heldere aanpak, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Certificaten & partners
partner-6