AANMELDEN KRAAMZORG
Aanmelden

Kraamzorg pakketten

Benieuwd naar ons kraamzorg aanbod? We bieden zorg en ondersteuning, daarnaast zorgen we voor instructies en voorlichting. We richten ons op u als kraamvrouw, net als op uw partner en eventuele kinderen. U staat samen met uw kindje centraal, al hebben we ook aandacht voor de omgeving.

Kraamzorg volgens het LIP

We werken op basis van het Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg (LIP). We stemmen daar bijvoorbeeld het aantal uren kraamzorg op af. We houden rekening met uw medische situatie, eventuele mantelzorg en de samenstelling van uw gezin. Tijdens het intakegesprek stellen we deze zaken vast, daarnaast doen we dat na de bevalling en tijdens de kraamperiode nog eens opnieuw.

Pakketten

U heeft bij bij Pro Care Kraamzorg de keuze uit drie kraamzorgpakketten

image

Minimumpakket kraamzorg

Het minimumpakket bestaat uit 32 uur kraamzorg (8x4 uur) dit is exclusief assistentie tijdens de bevalling. We gaan uit van uw keuze voor kraamzorg, we baseren ons niet op wat u nodig heeft. Onze kraamverzorgende zal zich beperken tot uw verzorging en begeleiding, net als die van uw kindje.

image

Basispakket kraamzorg

Doen zich geen bijzonderheden voor? Herstelt u normaal en doen zich bij uw baby geen bijzonderheden voor? Het LIP schrijft dan 49 uur kraamzorg voor. We komen verdeeld over 8 dagen bij u langs, we helpen bijvoorbeeld borstvoeding te geven.

image

Kraamzorg op maat

We kunnen het aantal uren kraamzorg naar boven of naar beneden bijstellen, afhankelijk van wat u nodig heeft. We kunnen zowel tijdens de zwangerschap, na een herindicatie of na de bevalling voor een bijstelling zorgen. Een meerling, een kindje met een aangeboren afwijking of een communicatiebarrière kan reden zijn voor kraamzorg op maat.

image

Meld je aan voor Pro Care kraamzorg

U kunt zich bij ons makkelijk aanmelden. Wij zijn u graag van dienst!

AANMELDEN KRAAMZORG

Meld u eenvoudig en snel online aan via ons online aanmeldformulier. Wij nemen hierna direct persoonlijk contact met u op voor een kennismaking.

Ervaringen

Niets is leuker dan een positief bericht van trotse ouders! Lees de leuke ervaringen of schrijf uw eigen ervaring met Pro Care Kraamzorg!

Rover

Sarah is fantastisch! Zowel met onze baby als met ons peuterzoontje kon ze erg goed overweg en het was fijn om haar in huis t ...

Geplaatst op: 18 oktober 2018
Woonplaats: Amsterdam
Beoordeling

Trotse ouders van hun pasgeboren baby Rover beoordelen ons met een.

10
Lieuwe

Wij zijn fantastisch en liefdevol begeleid door kraamverzorgster Rowina. In alle rust gaf zij ons de nodige tips en tricks ro ...

Geplaatst op: 29 september 2018
Woonplaats: Amsterdam
Beoordeling

Trotse ouders van hun pasgeboren baby Lieuwe beoordelen ons met een.

10
Inayah

Lieve Rowina, Door Jou hebben wij een Super leuke maar ook een leervolle Kraamweek gehad. We Missen Je !! Liefs Van ons ...

Geplaatst op: 9 augustus 2018
Woonplaats: Amsterdam
Beoordeling

Trotse ouders van hun pasgeboren baby Inayah beoordelen ons met een.

10
Selma

Helemaal tevreden met Rowina en met Nazife! Ze waren super aardig, lief en ze kwamen altijd op tijd! Ik heb heel veel geleerd ...

Geplaatst op: 16 januari 2018
Woonplaats: Amsterdam
Beoordeling

Trotse ouders van hun pasgeboren baby Selma beoordelen ons met een.

10
Lola

Ria and Rowina (student) were both wonderful. Being new parents, we were relieved to have such kind, knowledgeable support. W ...

Geplaatst op: 4 december 2017
Woonplaats: Amsterdam
Beoordeling

Trotse ouders van hun pasgeboren baby Lola beoordelen ons met een.

10

Deel ook jouw ervaring met Pro Care Kraamzorg!

BEKIJK ALLE ERVARINGEN

Veelgestelde vragen over kraamzorg

Wat doet een kraamverzorgende?

Ze helpt je met het in bad doen van je kindje, het verschonen van de luier, het aan- en uitkleden, de huidverzorging, het veilig opmaken van het babybedje en het voeden van je kindje. Zo heeft de kraamverzorgende veel kennis van borstvoeding, zodat ze jou kan begeleiden bij het opstarten van de borstvoeding.

Lees meer
Certificaten & partners
partner-6