AANMELDEN KRAAMZORG
Aanmelden

Ben jij zorgzaam, flexibel en leergierig? Sta jij te popelen om gezinnen te helpen bij de komst van een kleintje, maar nog geen diploma? Dan is de opleiding kraamverzorgende iets voor jou!

Wat ga je doen:
Als kraamverzorgende assisteer en ondersteun je de verloskundige bij een bevalling. Je verzorgt de moeder en de baby, waarbij het fysiek en psychisch welbevinden centraal staan. Tevens geef je informatie en voorlichting aan de gezinsleden over de verzorging van de baby.

Als kraamverzorgende heb je een signalerende rol waarbij de veiligheid en gezondheid van de baby centraal staan. Je coacht op de zelfredzaamheid van de moeder en haar gezin, zodat ze na afloop van de kraamtijd vol vertrouwen verder kunnen. Het uitvoeren van licht huishoudelijke taken maakt ook onderdeel uit van het takenpakket.

Opleiding:
De opleiding is een combinatie van theorie en praktijk (BBL route). Dit betekent dat de kraamverzorgende in opleiding meteen mee gaat lopen in de praktijk. Start vanaf september 2024.

Toelatingseisen:

  • Je bent minimaal 21 jaar.
  • Je hebt een minimaal een afgeronde VMBO-opleiding , gemengd of theoretische leerweg afgesloten. Ben je helpende (niveau 2) of verzorgende IG dan zien wij dit als een pre.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken.
  • Je bent flexibel, gemotiveerd en hebt een groot inleving– en aanpassingsvermogen.
  • Je bent bereid om onregelmatig te werken.
  • Het beheersen van de Engelse taal (en evt. andere talen) is een pre.

Arbeidsvoorwaarden:

Je krijgt een leer/arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur per week. Zeer aantrekkelijk startsalaris. Interesse? Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de zorgmanager (Annemiek Beuling) van Pro Care kraamzorg via 020 – 760 72 80 of direct solliciteren (motivatiebrief en CV) via de website of via hrm@procarekraamzorg.nl

Direct solliciteren

    Certificaten & partners
    partner-6